submit


Min veninde Tanya har lige købt sig en virkelig cool, smart phone. Hun har været at spare penge, for lidt tid til denne telefon, og nu, hvor hun endelig fik det, hun er meget glad for. Lige nu har hun ringede til mig og inviterede mig til hendes hus, til et foto skyde med den nye telefon. Det gør sådanne smukke billeder og har alle disse gode programmer til fotos. Vil du hjælpe mig med at vælge nogle tøj til denne sjove foto shoot? Det kan være noget casual, fedtmule eller funky. Pointen er at have det sjovt og føle sig godt. Måske skulle jeg vælge et par outfits og tage nogle billeder med dem alle. Hvad er dine tanker damer? Vil du give en hjælpende hånd? Har en stor tid på at spille denne sjove nye spil kaldet Telefonen Foto Sjov og se, om du kan hjælpe mig med at forberede sig til dette sjove foto skyde med min ven. Held og lykke.

About